Terje Wolla var en meget stolt leder i fotballgruppa til Stange SK, som fikk mange gaver fra Indre Østland Fotballkrets og NFF.

- Vi startet prosjektet høsten 2014. Vi har jobbet knallhardt hele gruppa, for å oppnå dette. Vi har jobbet mye med holdningsskapende arbeid. Hatt trenerkurs, lederkurs med mere. Hanne Fjellet Sivle i klubben har gjort en kjempejobb med Fair play-prosjektet. Magne Brun med mange flere har gjort mye for at Stange er klubb nummer hundre i landet og nummer seks i Indre Østland Fotballkrets, som blir Kvalitetsklubb på nivå 1, sier leder Terje Wolla.

Anne Nyland fra kretsen har vært veileder i prosessen.

Også Ane Guro Skaare-Rekdal har hatt en finger med i spillet.

Visepresident i NFF, Mette Christiansen fikk ikke fullrost Stange SK nok og ikke minst de unge utøverne som skulle spille en liten miniturnering etter at taler og gavedryss til klubben var unnagjort.

I sin tale til klubben fikk hun med seg alle de unge håpefulle at fotball var det beste en kunne drive med.

- Dette er nesten det artigste jeg har gjort på lenge. Det å se gleden til unge håpefulle spillere, er god betaling for meg. Det Stange har oppnådd er slik vi liker det i NFF. Vi har satset tungt på dette prosjektet og det er det ekstra stas, når klubber kommer gjennom nåløyet, sier visepresident i NFF Mette Christiansen.

Visepresident Mette Christiansen høstet den største applausen etter at Stange SK fikk gavedryss fra krets og forbund, i form av diplom,to sekker med fotballer, to minimål og blomster.

- Fy flate unger. Jeg er så imponert av dere. Dere har vært så flinke i hele dag. Jeg tror jammen dere er litt klokere enn oss voksne, sa visepresidenten.

Leder Terje Wolla sier at det er nå jobben starter.

- Nå har vi laget grunnmuren. Nå skal vi bygge videre det gode arbeidet som har blitt gjort så langt. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier en stolt leder Terje Wolla.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.