Fredag ble det klart at Hedmarken blir representert med to kjørere under tidenes første snowboard-VM, som blir arrangert i Oslo 10. februar.
- Jeg har visst det en stund, men det er godt å få det bekreftet, sier Krogstie om VM-deltakelsen.
Det er ingen tvil om at Krogstie og Tiller er i celebert selskap. Det ventes at alle de beste kjørerne i verden kommer til Oslo. Begge hedmarkingene skal delta i slopestylekonkurransen.
Effektiv tid i USA
Korgstie befinner seg for øyeblikket i USA. Der har han vært en uke allerede. Planen er en uke til med trening i USA, før ferden går videre til Canada og Canadian Open.
- Jeg har allerede lært mye mens jeg har vært her. Det har vært utrolig effektivt, og jeg kjører rundt med rekruttlandslaget som pusher hverandre hele tiden, sier 23-åringen.
Skal vinne Canadian open
Etter en uke med kjøring i USA, røper Krogstie at han har lært seg noen nye triks.
- Jeg har en god følelse når jeg kjører nå. Det er et gunstig tidspunkt at den kom nå rett før VM. Det gir meg enda mer selvtillit.
Før snowboard-VM braker løs, gjenstår det en viktig konkurranse for Krogstie, som har høye ambisjoner under fem stjerners konkurransen Canadian Open om snaut to uker.
- Jeg skal vinne den konkurransen.
Sondre Tiller har også fått klarsignal til å kjøre VM.
- Jeg er veldig glad og lettet over å ha fått plass i VM. Jeg var litt usikker en stund på grunn av en kneskade, sier Tiller.
Moelven-gutten er i likhet med Krogstie i USA for øyeblikket.
Tiller var i helgen med på Dew Tour. Der klarte han ikke å komme seg videre fra semifinalen.

 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00