Kongsvinger 2 – Furnes 8–0

Furnes fikk se og oppleve hva som trengs for å spille på et godt lag. Kongsvingers unge mannskap, med flere spillere fra A-laget kjørte over Furnes. Trener Morten Holter ble veldig imponert over hele laget.

– Vi møter et utrolig bra lag. Vi fikk overganger mot oss hele tiden. Da dem gikk i angrep var det ikke bare med en eller to mann. Jeg følte at det var hele laget som kom som et godstog. Vi var ikke i nærheten av å gi Kongsvinger kamp om noe som helst. Hjemmelaget var bedre enn oss på samtlige plasser. Vi brukte alle våre spillere, for at alle fikk kjenne på tempoet, sier en meget imponert Morten Holter.

Kongsvinger kjemper med Lillehammer om opprykk så langt i sesongen.

– Slik jeg har sett Lillehammer og Kongsvinger, er ikke jeg i tvil om hvem som er best, sier trener Holter.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.