Med sine 136 meter kom han en halv meter lenger ned i bakken enn japaneren Akito Watabe.
Langrennet blir kjørt etter den nye strafferundemetoden. Seks utøvere unngikk strafferunder, mens de plasserte mellom 7 og 17 må ut i én strafferunde i løpet av 10-kilometeren i langrenn.
Mikko Kokslien og Jørgen Graabak er best av de norske på en delt 18.-plass. Begge må ut i to strafferunder.
Magnus Moan er nummer 30 (tre strafferunder) og Jørgen Schmid nummer 31 (tre strafferunder). 47.-plass til Truls Sønstehagen Johansen betyr at han må ut i fire strafferunder i løpet av sitt løp. (©NTB)
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.