Det var lek og moro både for barn og voksne på Koigen på lørdag, enten man ville spille fotball, sandhåndball, landhockey eller et par av de mer alternative sportsgreinene, som elektrosjokkfotball. En gjeng kammaspillere gliste godt når de kunne påføre de kvinnelige fotballspillerne fra Fart støt midt under kampen. Ei av dem som fikk en solid dose elektrisitet i låret var Fart-spiller Natalie Granvang Nilsen.

– Det er vondt i starten, og så spørs det hvilken knapp de trykker på. 1-ern venner du deg til. Den er mild etter hvert. Da er det nesten verre å ha på seg den strømboksen, for den har tagger som stikker deg i låret. Men 5-ern, da faller du sammen! Det er kjempevondt, men det er gøy da, når man kan drive med fotball samtidig, smiler Natalie Granvang Nilsen.

Ved siden av elektrosjokkfotballen var det en litt mindre smertefull aktivitet, nemlig «bobleball». En som ble sendt rett i bakken, men spratt like fort opp igjen, var Even Herseth Kristiansen.

– Det var ikke vondt. Det er bare artig at man kunne dytte andre over ende. Vi vant med to poeng, sier Kristiansen.

Arrangørene virket også som om de hadde det gøy på lørdag.

– Det er HamKam, Storhamar og Fart som ønsker å ha en dag da alle som vil kan møte spillerne, ha det morsomt med sine forbilder, som vi kaller dem, sier initiativtaker Thomas Mølstad.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.