I Hamar Open Water er det tre forskjellige distanser en kan velge imellom.

Den korteste distansen er på 750 meter, Den andre distansen er det dobbelte (1.500 meter). Skal en svømme den lengste distansen, må en svømme 3.000 meter.

Dette er andre gang arrangementet går.

I fjor var det så høye bølger, at starten ble flyttet fra Koigen til Tyvholmen.

Startskuddet går fra Koigen lørdag formiddag. Det blir svømt langs Mjøsa, så det er fullt mulig å følge den enkelte utøveren om en vil det.

Å svømme i åpent vann krever mye mer enn det å svømme i et basseng. Her må en følge mye mer på retning og andre deltakere. Skal en delta, så må den enkelte utøveren har svømt sin distanse tidligere, for å se om en behersker det å svømme i åpent vann.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.