Det var klasseforskjell på lagene i den første perioden. Lillehammer fikk mye rom og utnyttet det også. Daniel Åhsberg åpnet med et nydelig håndleddskudd helt oppi vinkelen etter fem minutter. Fire minutter senere kontret Lillehammer inn 0-2. Strålende forarbeid fra Dag-Morten Wehn satte oppe rekke kamerat Joakim Arnestad-Eidsæther alene foran Ole Morten Furseth i Kongsvinger-målet. Syv minutter før pause satt den igjen, og denne gang var det Patrick White som skøyt et enkelt skudd som snek seg inn i mål. Da tok Kongsvinger timeout. De fikk en ufortjent redusering med seg inn til pause, da Victor Zetterberg fikk stå helt alene ved kanten av høyre droppsirkel og plasserte pucken over skulderen på Zajkowski. 

Kongsvinger løftet spillet sitt i midtperioden og skapte flere muligheter foran Michal Zajkowski, som for øvrig hadde god kontroll på det meste. Men, Mikael Kvarnström så behovet for å presisere et par ting til spillerne sine og måtte benytte timeouten sin. Lillehammer slurvet for mye og inviterte Kongsvinger inn i kampen. Derfor var det viktig at Joakim Arnestad-Eidsæther satte periodens eneste mål. Med en mann mindre på isen, stjal "Eidsa" pucken på egen blå-linje og alene med Furseth gjorde han ingen feil. Fintet ut målvakten og vippet pucken opp i nettaket. Vakkert. 

Den tredje perioden kontrollerte Lillehammer, selv om Kongsvinger hadde sine muligheter. Bakerst sto Michal Zajkowski godt og skapte trygget i laget. Lillehammer fikk flere store kontringsmuligheter, og kort tid før slutt kunne Daniel Åhsberg sette inn det femte for kvelden, etter flott forarbeid av Eric Meland. 


Lillehammers lag:

Målvakt: Michal Zajkowski (Espen Johansen)

1.rekke: Mike Banwell, Aleksander Nygaard Rindal - Dag-Morten Wehn, Patrick White, Joakim Arnestad Eidsæther. 

2.rekke: Sondre Bjerke, Stein Tore Bakken - Nicolas Ritz, Joachim Fridtjov Jensen, Endre Medby. 

3.rekke: Henrik Rosengren, Christian Fosse - Daniel Åhsberg, Eric Meland, Stian Kaltrud Nystuen.

4.rekke: Robin Soudsky, Håvard Steen - Christer Rudi, Tomas Laiho Trondsen, Daniel Karlsen Stensrud. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.