HA-sporten snakket med Saihou Jagne før gårsdagens trening, og han innrømmet at han satt igjen med litt blandede følelser:

– Jeg har en familiesituasjon som er vanskelig, og det gjør at jeg har mye fokus på andre ting enn fotball. Det er litt delt hvordan jeg tenker på at det er slutt i HamKam, men familien går alltid først, sier han.

Les også: Aksepterer ikke flere utskeielser fra Jagne

– Helt uproblematisk

Trener Kevin Knappen sier følgende om situasjonen:

– Vi må ha spillere som har fullt fokus på HamKam. Saihou har en familiesituasjon som gjør at han bruker mye tid på andre. Han må få ordnet opp i det han skal, og så får vi gå videre, sier han.

– Dere virker å være på rett vei, men gir det ikke et litt dårlig signal å gi slipp på en av deres beste spillere?

– Nei, det er helt uproblematisk. Vi ønsker å ha spillere som har fullt fokus på HamKam. Dersom det ikke er mulig, ser vi heller ingen grunn til å fortsette, sier han.

jakter ny spiss

Knappen forteller at de er på letning etter en ny angriper:

– Vi har begynt å se etter spillere, men vi er ikke på det stadiet at jeg kan kommentere noen navn, sier han.

– Er Kevin Beugre i Hønefoss (toppscorer i 2. divisjon avdeling 2) på listen deres?

– Det kan jeg ikke kommentere. Men han har et fint navn, gliser Knappen.

lysketrøbbel

Jagne kom til HamKam etter en kruttsterk sesong i Brumunddal, og forventningene var høye til ham. Men spissen slet med en vond lyske, og han startet ikke noen av de første fem kampene.

- Skaden har plaget meg gjennom hele sesongen, og jeg kjenner på det etter hver eneste kamp. Det har bare blitt verre, men jeg har likevel prøvd å gjøre mitt beste for å hjelpe laget, sier han.

13-målscoreren skryter av lagkameratene.

– Det har vært en bra gruppe – akkurat som de fleste lag, sier spissen, som tror på en god sesong neste år.

– HamKam har en god mulighet til å få en god sesong til neste år. Elverum er borte fra ligaen, men samtidig kommer det ned to lag fra 1. divisjon. De har alle muligheter til å gjøre det bra, og jeg tror de får et sterkt lag, avslutter han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.