Før kampen var nok mange Fart-tilhengere redd for at cupkampen kunne bli riktig stygg resultatmessig. Et møte med et av Norges beste lag, med et lag som ikke er i form, kunne gått riktig ille.

Opptur

Selv om Stabæk vant veldig fortjent, hang Fart med i hele 70 minutter. Dorthea Glorud hadde en kjempesjanse på stillingen 0–0. Dessverre for Fart og Dorthea gikk skuddet i stanga og ut på banen.

Trener Svein Jota var strålende fornøyd med innsatsen til spillerne.

– Dette her kan vi ikke klage på. Etter Byåsen-kampen var dette en stor opptur. Jeg tror jentene sitter igjen med en god følelse og det trenger vi virkelig nå, sier Jota.

Ble en forsvarskamp

Disiplinen i laget kom godt fram i en slik forsvarskamp. Alle jobbet som besatt i samtlige 90 minutter.

Det kan være gull verdt for Fart, slik situasjonen er for jentene fra Øvre Vang om dagen.

Psykisk var dette rette medisinen for spillerne.

– Helt klart en opptur for hele laget. Jentene har jobbet godt etter stortapet i forrige serierunde. Det skal de har ros for. Jeg tror nok at også jentene fikk se hva som trengs for å spille på øverste nivå, sier Jota.

Natalie Nilsen ble kåret til Farts beste spiller denne gangen. Også Kristin Blien hadde en svært god dag på jobben.

Klarer Fart å ta med seg noe positivt fra denne kampen inn mot seriekampen mot Bossekopp på søndag, skal laget fra Nord-Norge jobbe hardt for poengene.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.