- Det blir en tøff kamp, det. Stavanger er veldig bra, og det ser du på tabellen. Men hvis vi spiller som vi til tider har spilt i det siste, så skal det være gode muligheter til å ta poeng, forklarer han.

Landslagsspilleren mener de siste kampene er veldig viktig før de tar julepause.

– Det er veldig viktig at vi prøver å ta så mye poeng vi kan før juleoppholdet.

På spørsmål om det er oppgjørene mot Oilers som trigger mest, svarer Reichenberg:

- Ja, ettersom de leder tabellen er det jo det. Men jeg synes det er ekstremt gøy å spille mot Lillehammer og Vålerenga, også, svareer Reichenberg, og fortsetter:

– Vålerenga er vel hatoppgjøret for Storhamar-fansen, og Stavanger har vel blitt det, også. Du ser så fort Soares har pucken så buer jo hele hallen. De har gjort noe riktig der for å få hat mot seg, sier målsniken.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.