Lillehammers prosjektleder, Kjell Stenberg, mener det er veldig naturlig å be inn Storhamar for å lage hockeyfest i storhallen på Lillehammer.

– Dette blir den store bykampen, og det er en kamp vi vil hausse opp. Vi skal invitere folk fra Lillehammer og hele Gudbrandsdalen til kamp, i tillegg til folk fra Hamar-regionen. Vi vil samarbeide med Storhamar, som har vært veldig positive til prosjektet. Dette er blitt tatt veldig positivt imot fra hele Hockey-Norge, Kjell Stenberg.

Imponert over interessen

Han er imponert over hockeyinteressen i Hamar-området.

– Storhamar er og har vært utrolig flinke til å skape engasjement rundt klubben. Publikumssnittet i Hamar er imponerende. Vi har mye å lære av Storhamar. Det er ingen tvil om at vi har et mål om å få opp interessen på Lillehammer, sier Kjell Stenberg.

Han forteller at hockeykapasiteten i Håkons Hall er 9.300. Stenberg håper de bikker 6.000 tilskuere 18. november.

– Dette blir en stor hockeyhelg. I tillegg til kampen mellom Lillehammer og Storhamar lørdag, blir det også en turnering for yngre spillere – både lørdag og søndag, sier Stenberg.

Han forteller at målet er å leie Håkons Hall en uke hvert år.

– Hvis dette blir en suksess nå, håper vi å gjøre det til en tradisjon. Vi vil vise at Håkons Hall er en ishall, og skape blest om hockey’n. Vi har en målsetting om å spille mot Storhamar i Håkons Hall en gang hver sesong, sier prosjektlederen.

Berge er positiv

Styreleder i Storhamar Hockey, Njål Berge, synes prosjektet på Lillehammer er veldig positivt.

– Dette blir på en måte en felles feiring. Storhamar er også 60 år, men vi skal selvfølgelig lage noe eget også. Jeg har sagt fra dag én at jeg er positiv til planene på Lillehammer. Vi gleder oss til å være med på hockeyfest, en fest vi selvfølgelig gjerne vil vinne. Det blir et møte 24. mai hvor vi skal diskutere detaljer.

Berge håper naturligvis at Håkons Hall blir mest mulig gul og blå 18. november.

– Det hadde vært moro med et eget Storhamar-tog opp til Lillehammer. Vi har busser også. Jeg håper mange Storhamar-supportere tar turen, sier styreleder Njål Berge.

Les også
Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.