VG+ har kåret Get-ligaens 16 beste spillere hittil denne sesongen.

Lista toppes riktignok av Lillehammers Stephan Vigier, som har sikret klubben 29 målpoeng på 18 kamper, men deretter kommer de gule og blå Storhamar-spillerne tett i tett.

Christian Larrivée er på fjerdeplass og omtales som "Hamar-klubbens mangeårige godgutt".

- Han er nå så god - med 24 målpoeng på 17 kamper - at man igjen tar seg til å undres over hvorfor han spiller i Norge, skriver VGs Øystein Jarlsbo.

På plassen bak finner vi Patrick Thoresen, som ifølge VG har innfridd de skyhøye forventningene etter returen til norsk is.

På sjuendeplass er Kodie Curran med 18 målpoeng på 15 kamper.

Også måljegeren Joakim Jensen får være med i det gode selskapet. Med 20 poeng på 14 kamper ender han på en god niendeplass.

Dermed er Storhamar den klubben i Get-ligaen med klart flest spillere inne på øvre halvdel av VGs liste.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.