Da Petter Vaagan Moen tok telling under hjemmemøtet med Finnsnes søndag, ble han kjørt vekk av ambulansepersonell til sykehus.

Bakgrunn: Vaagan Moen kollapset

Han er fortsatt på sykehuset i Hamar, men nå kan han fortelle hvordan han opplevde den dramatiske situasjonen. 

- Jeg fikk meg en ordentlig smell i første omgang, da en motspiller løp meg ned. Jeg kjente at det var noe med ribbeinet, sier Vaagan Moen, som trodde han hadde løpt av seg smellen.

- Det gikk gradvis bedre, selv om det var vondt. I andre omgang ble jeg svimmel, og jeg fikk ikke puste. Det var et knekt ribbein som gikk inn i lungen, forklarer Vaagan Moen om situasjonen som oppsto da det gjensto i underkant av ti minutter på klokka. 

HATV: Se scoringene her! 

Han innrømmer at han rakk å få noen tanker gjennom hodet.

- Jeg var redd. Når man ikke får puste, blir man redd. Jeg forsto hva som hadde skjedd, og når man er så nære et sykehus, går det bra, sier Vaagan Moen.

Flere har uttrykt bekymring for 33-åringens helse både på Twitter og Facebook. 

Selv har ikke den tidligere Brann-spilleren lest noen av kommentarene, men han innrømmer at han setter pris på at folk bryr seg om ham.

- Jeg har ikke lest noe av det, men jeg fått med meg det venner og familie har skrevet til meg. Jeg skal ikke overdramatisere det, men jeg forstår at det ikke så bra ut fra tribunen. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.