Njål Berge forteller:

– Vi hadde planer om å ansette daglig leder tidligere, men valgte å vente i fire måneder fordi vi gjerne ville sikre oss Robin Dahlstrøm. Det var flere klubber på banen, og vi hadde ønsket oss Robin lenge. Nå hadde vi en fantastisk mulighet, og vi er fortsatt der at vi ikke kan bruke mer penger enn vi har, sier styreleder Njål Berge.

Fredag scoret Robin Dahlstrøm to mål, og ble matchvinner mot Vålerenga i serieåpningen i Gjøvik Fjellhall.

Mål om 12 millioner

Den nye daglige lederen skal også jobbe på markedssida. For kort tid siden hadde HA-sporten nyheten om at Storhamar Hockey ligger an til å få inn 8,5 millioner kroner (cash) i sponsorinntekter denne sesongen. Det er nesten en dobling siden 2013-2014-sesongen. Barteravtaler kommer i tillegg. Da fortalte sponsorjeger Sigve Ødegård, som jobber på dugnad, at 12 millioner kroner kan være et hårete mål på sikt. Nå får altså gutta hjelp på markedssida.

Njål Berge synes det er utrolig moro at interessen rundt hockeylaget fra Hamar vest er så stor.

– Det var snakk om at det kom 4.000 Storhamar-supportere til Gjøvik fredag, og det som gledet meg mest var at veldig mange av dem kom i gult og blått. Den trenden må vi dra med oss inn på hjemmekampene også. Det ser så bra ut, sier Berge.

Forrige sesong stoppet Storhamar på et tilskuersnitt på 4.513. Det ser ut til å bli minst like bra denne sesongen, og oppmøtet bidrar til at flere ting faller på plass i Storhamar Hockey.

Flere investeringer

– Økonomien ser lys ut. For oss er det veldig fokus på kostnadskontroll. Vi har investert i at spillerne kan trene på dagtid, vi har ansatt to trenere, og har fått en bredere spillerstall. Storhamar Hockey skal fortsatt ikke bruke penger klubben ikke har. Havner vi en semifinale og en eventuell finale, skal vi komme ut med et bra overskudd, sier styreleder Njål Berge, og fortsetter:

– Det er mulig å klare 5.000 tilskuere i snitt. Utfordringen er å tilby nok gode plasser. Drømmen er å få 1.000 sitteplasser i svingen, sier styrelederen.

Han er veldig takknemlig for at sponsorene er så lojale mot Storhamar Hockey. Totalt er det fire store sponsorer, i tillegg til 170 små og mellomstore sponsorer.

– Vi jobber for å gjøre tilbudet til sponsorene bedre. Vi må gi noe tilbake til dem som støtter oss sesong etter sesong.

Tirsdag kveld kommer Lillehammer på besøk til sesongens første hjemmekamp i serien. Der kan det bli tilnærmet mætt fjøs.

– Jeg håper på flest mulig selvfølgelig. Jeg synes det ser bra ut sportslig. Mentaliteten i gruppa er veldig bra. Gutta stiller krav til hverandre, sier styreleder Njål Berge.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.