Storhamar-spillerne Alexander Reichenberg, Christian Bull og Mikkel Søgaard er alle tatt ut til å være med på den første samlingen for det norske hockeylandslaget før VM.

Denne uken er laget samlet i Jar Ishall. 

Den første troppen - som skal spille treningskamper mot Tyskland på Lillehammer - blir tatt ut i slutten av neste uke.

Alexander Reichenberg, som tidvis briljerte for Storhamar i sluttspillet, er glad for å få muligheten.

- Det er morsomt å være med, og det er høyt nivå på treningene her, forteller Reichenberg, som ønsker å være med hele veien inn til VM.

- Målet mitt er å bli tatt ut til VM. Det er hard konkurranse, men jeg håper å kunne vise at jeg har det som skal til for å bli tatt ut, forteller han.

Hamar-guttene Patrick Thoresen, Anders Braavold og Adrian Saxrud Danielsen er også blant de uttatte spillerne. 

Slik er programmet til landslaget:

  • 11.-14. april - Samling med landskamper mot Tsjekkia i Tsjekkia. Kamper 12. og 13.4.
  • 18.-22. april – Samling med landskamper mot Danmark i Danmark. Kamper 20. og 22.4.
  • 25.-29. april – Samling med landskamper mot Slovakia på Hamar. Kamper 28. og 29.4.
  • Avreise til VM er onsdag 3. mai.

Norges Ishockeyforbund sender også et U25-landslag til turnering i St. Petersburg, Russland, fra 25. til 30. april. Her vil laget møte Russland U25 og Slovenia U25. Dette foregår parallelt med landslags-samlingen på Hamar for A-landslaget. NIHF vil derfor også invitere en større gruppe spillere til de første samlingene i Norge.

Følgende spillere er invitert til treningsleir på Jar fra i dag mandag 20. mars, og vil tilslutte fortløpende:

Målvakter: Sander Berg (Stjernen), Steffen Søberg (Vålerenga).

Backer: Anders Braavold (Vålerenga), Christian Bull (Storhamar), Adrian Saxrud Danielsen (Stjernen), Stefan Espeland (Lørenskog), Andreas R. Marthinsen (Djurgården),Villiam Strøm (Lørenskog), Mikkel Søgaard (Storhamar), Mats Trygg (Lørenskog).

Løpere: Michael Haga (Örebro), Andreas Heier (Stjernen), Magnus Brekke Henriksen (Lørenskog), Sebastian Johansen (Lørenskog), Thomas Olsen (Vålerenga), Aleksander Reichenberg (Storhamar), Andreas Stene (Timrå), Patrick Thoresen (Zürich), Mathias Trettenes (Almtuna).

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.