Torsdag formiddag ble det klart at Kjetil Martinsen har signert en toårskontrakt med klubben.

Og landslagssjefen mener Storhamar har skaffet seg en spiller med stort potensial.

– Kjetil er en offensiv spiller, som har veldig god forståelse for hockey. Han er heller ikke redd for å gå inn i dueller og gjøre jobben, sier Petter Thoresen til HA-sporten.

Les også: Skadsdammen fortsetter i Storhamar

godt inntrykk

De spillerne som ikke kom med til VM, ble sendt til St. Petersburg med U25-landslaget for å møte Russlands U25-lag.

Og der imponerte Martinsen.

– Jeg fikk gode rapporter om Kjetil fra den turen, sier treneren, som også ser forbedringspotensial i Oslo-gutten.

– Han må fortsatt jobbe med å få høyere frekvens i skøytegåingen sin, og han må også – som alle som spiller i Norge – bli enda flinkere til å ta enda raskere valg under press. Men Kjetil er en veldig spennende fyr, sier Thoresen.

– Han fikk prøve seg i Stavanger nå sist, og det er stor forskjell på å være i et topplag, enn å spille for Manglerud Star. Det er også noe han må tenke på, sier Thoresen, som vant seks NM-gull med Stavanger.

HATV: Bli med bak kulissene i CC Amfi 

høye mål

Martinsen, som herjet i Manglerud før han dro til Oilers, sier følgende om landslagsambisjonene:

– Jeg går ikke rundt og tenker for mye på landslaget. Men jeg ønsker å bli så god som mulig, og landslaget er selvfølgelig noe alle ønsker å være med på, sier Martinsen til HA-sporten.

Han forteller at han hadde flere beilere, men at valget til slutt falt på Storhamar.

– Jeg hadde dialog med Stavanger også etter at de benyttet seg av opsjonen, men jeg syntes Storhamar virket veldig interessant. Sparta kom også med et tilbud, men siden Storhamar og Stavanger var på banen, var ikke det interessant, sier han.

Vil true Stavanger

Vålerenga-gutten kommer ikke til Hamar for å drive rundt på midten av tabellen.

– Storhamar har masse gode spillere, og jeg synes laget ser bra ut. Jeg tror vi kan være med og kjempe i toppen de neste årene, sier Martinsen, som snakket med Alexander Reichenberg før han signerte.

– Vi snakker mye sammen, og han har bare sagt positive ting om klubben og byen. Dette blir spennende, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.