(Manglerud - Storhamar 1-3)

Storhamar fortsatte der de slapp mot Kongsvinger torsdag, og i kveld var det Manglerud som fikk unngjelde på egen is.

- Jeg synes vi gjennomfører en bra bortekamp. Vi gir ikke bort så mange overganger, og det er noe vi har snakket om, sier trener Sjur Robert Nilsen.

Storhamar ledet 1-0 etter de første 20 minuttene i Manglerud Ishall.

Gjestene åpnet kampen best, og det tok ikke lang tid før pucken smalt inn bak Sebastian Idoff.

Da Kjetil Martinsen fikk en meget billig utvisning i offensiv sone, straffet Hamar-gutta grønntrøyene. Alexander Reichenberg vant droppen til Mikael Zettergren, som spilte på tvers til Lars Løkken Østli. Han tok imot og banket pucken inn via motsatt stolpe.

MS spilte seg opp utover i perioden, men uten å skape de helt store sjansene. 

- Vi burde kanskje ha ledet og avgjort kampen i første, men det klarte vi ikke. Da var vi gode, sier Nilsen.

skadsdammen-perle

Midtperioden var verken underholdende eller spennende, men så dukket Eirik Skadsdammen opp. Jegeren brøt en pasning i egen sone, satte fart, dro seg forbi en forsvarer og prikket inn 2-0 fra venstresiden.

- Jeg så ham da han gikk forbi boksen, og det neste jeg så var at pucken hang i krysset. Det var en god, gammel Skadsdammen-goal, sier Løkken Østli om goalen.

Storhamar fikk spille 45 sekunder i fem mot tre, men klarte ikke å sette vertene under skikkelig press. 

hardt press

Ms kom ut i høyt tempo, og det tok ikke lang tid før Oskar Östlund måtte strekke sverd. Jesper Hoel gikk enkelt inn i sonen, dro seg fri fra en Storhamar-back og satte pucken i motsatt kryss.

Da Manglerud tok ut målvakten, var det Skadsdammen som fikk nettsus. Han brøt i midtsonen, og han satte inn kampens siste fra langt hold.

Storhamars lag:

Målvakt: Oskar Östlund (Robert Hestmann).

1. rekke: Patrik Bäärnhielm, Magnus Eikrem Haugen - Joakim Jensen, Martin Blakseth Huse, Hampus Gustafsson.

2. rekke: Mikkel Søgaard, Lars Løkken Østli - Mikael Zettergren, Alexander Reichenberg, Daniel Hermansson.

3. rekke: Andreas Røykås Marthinsen, Erik de la Rose - Martin Rønnild, Eirik Skadsdammen, Martin Gran.

4. rekke: Emil Lyngstad Sæteraas, Simen Løvhaug Hansen - Simen André Edvardsen, Jørgen Langdalen, Anders Gulliksen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.