Grüner var best i det meste i serieåpningen, men Storhamar-jentene er klare for å komme sterkere tilbake. Målet ble scoret av Synne Flermoen etter målgivende pasninger fra Juuli Vänni og Gina Evans.

Det er stort spenn på Storhamar-laget. Noen har spilt på landslaget og deltatt i ungdoms-OL. Andre har knapt hatt skøyter på beina. De yngste er 13 år, mens den eldste på laget er 43. Sammen utgjør de Storhamars nye damehockeylag, som søndag tok i mot Grüner til serieåpning i 1. divisjon.

Dette er første gang siden 1994/95-sesongen Storhamar stiller med et eget damehockeylag i seriespill. Lagets spillende trener Maren Frøhaug (18) mener det er ekstremt viktig at et slikt tilbud nå igjen er på plass på Hamar.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.