Patrick Thoresen (33) har opplevd mer enn de fleste norske idrettsutøvere, men han innrømmer at det var spesielt å gå ut på isen foran rundt 3.000 tilskuere i CC Amfi mandag kveld.

– Det var kjempemorsomt å komme ut på isen. Og det er ingen tvil om at både jeg og resten av gutta setter stor pris på den støtten vi får, sier Thoresen til HA-sporten.

vil komme i form

Mandagens trening besto av en kort oppvarmingsbit, internkamp og straffekonkurranse.

Men de neste dagene vil neppe by på like lette og morsomme økter.

– Det blir tungt, og det er like beintøft hvert eneste år. Du kan trene så godt du vil om sommeren, men når du kommer på isen, er det like tøft hvert eneste år. Du må være smart, slik at du ikke drar på deg noen skader, sier Thoresen, som ønsker å gi publikum mye moro denne sesongen.

– Jeg setter stor pris på dem. Og vi vet at de vil støtte oss uansett. Men nå skal jeg legge ned det som kreves, slik at jeg kan gi noe tilbake til dem, sier Thoresen.

Jimmy-applaus

Selv om Patrick Thoresen fikk den høyeste applausen da han ankom isen, var ikke Jimmy Anderssons presentasjon langt unna.

– Det var veldig morsomt, og det er spesielt at det er så mange som møter opp, sier Andersson, som slet med å sette ord på hvordan han opplevde den massive mottakelsen.

– Det er litt spesielt, for du er i din egen boble i en slik situasjon. Du er redd for å gå på trynet, men selvfølgelig er det hyggelig med en god velkomst, forteller han.

varm velkomst

Da Jimmy Andersson gikk til Frisk Asker høsten 2016, var det lite som tydet på at Karlstad-mannen skulle aksle den gule trøyen igjen.

Men så er skjedd.

Og Andersson er glad for hvordan han er blitt tatt imot.

– Det har vært veldig bra. Alle jeg har snakket med, har fortalt meg at de synes det er hyggelig at jeg er tilbake igjen. Så det har vært veldig bra, sier Andersson, som tror Storhamar blir å finne i toppen denne sesongen.

– Det føles ut som vi har en bra gruppe, og jeg tror også det sitter en del vinnerskaller i det rommet her, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.