• TAKKES: Robert Hestmann var god og stoppet 31 skudd mot Stjernen.
    FOTO: JACOB SUNDBLOM NYGAARD

- Spesielt i den første perioden synes jeg Robert holder oss inne i kampen. Da kommer Stjernen hardt og er veldig mye i vår sone, sier Dahlstrøm.

Hestmann stoppet samtlige 31 skudd som Stjernen kom med. 

LES OGSÅ:  - Viser styrke

I løpet av den kommende uka skal Storhamar møte både Stavanger Oilers, Sparta Sarpsborg og Frisk Asker. Da gjelder det å være smart, sier Storhamars nummer 29.

- Vi må ta en kamp av gangen. Skjemaet framover er veldig tøft med tre harde kamper på rappen nå. Vi må restituere godt mellom slagene. For om vi er smarte utenfor isen så vil det bli enklere å levere på isen, sier han,

Se hele videointervjuet etter 2-0-seieren mot Stjernen over!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.