(Storhamar - Lørenskog 3-2, 3-0 i kamper)

Steffen Thoresen avgjorde den dramatiske tredjekampen mot Lørenskog mandag.

Etter matchen var han glad for at Storhamar slapp med skrekken.

- Det var herlig å slå inn seiersmålet, men vi må beholde roen bedre, og det vet alle sammen, sier Steffen Thoresen.

Han sier følgende om videre muligheter:

- Dersom vi går ut som vi gjorde i de to første kampene, skal vi ta dette på fire matcher, sier han.

fryktelig start

Storhamar lå under 0-2 etter de første 20 minuttene i CC Amfi.

Og gjestene fra Lørenskog var fryktelig effektive: De hadde nemlig løsnet to skudd - og begge endte i mål.

Først ga Kodie Curran fra seg pucken på et farlig sted i egen sone, og David Friedman klistret gummiskiva oppe i det nærmeste krysset.

Da Storhamar hadde holdt gjestene lenge i egen sone, kom Marc Hagel oppover på høyreside. I mangel på pasningalternativer, la han pucken inn fra siden. Målvakt Oskar Östlund holdt ikke stolpen, slik at pucken gikk på innsiden av ham og stolpen.

- Jeg slipper inn den én av hundre ganger. Dessverre ble det sånn i dag, sier Östlund. 

sceneskifte

Storhamar slet også innledningsvis i midtperioden, men da de fikk spille i overtall etter halvspilt periode, smalt det. Christian Larrivée var våken da han plukket opp en løs puck - og hamret den inn fra venstresiden.

- Det var veldig deilig å sette den pucken i mål. Vi har spilt bra de siste kampene, men ikke klart å produsere nok. Derfor var det godt, sier Larrivée til HA-sporten.

Sebastian Johansen fikk straffe etter at Mikael Zettergren forsøkte å stoppe ham, men endte opp med å felle ham. Unggutten klare ikke å bli enig med seg selv om hva han skulle gjøre, og Östlund reddet.

På tampen av perioden satte Kodie Curran inn 2-2 i overtall. Backen fulgte opp på venstresiden, fikk pucken av Steffen Thoresen og skjøt den oppe i krysset.

Da han skulle feire målet, gikk han to ganger foran Lørenskog-benken og slang noen meldinger. Kenneth Larsen, lagets trener, var rasende, men dommerne ga ikke Storhamar-kapteinen utvisning. 

I tredjeperioden avgjorde Steffen Thoresen da han var råsterk foran mål. 

Dermed leder Storhamar 3-0 i matcher. 

før kampen:

Storhamar leder 2-0 i kamper etter to kvartfinaler.

I kveld kommer Lørenskog, uten Vyacheslav Trukhno, som stort sett har markert seg med å sitte utvist de to første kampene.

Storhamar-trener Fredrik Söderström har valgt å sette Kjetil Martinsen ut av de fire første rekkene, slik at det blir plass til Simen André Edvardsen i fjerderekken.

Victor Svensson har en kjenning i lysken, og han står over kveldens kamp. Dermed blir det plass til Josh Nicholls og Hampus Gustafsson - som har rullert på den siste utlendingsplassen de siste kampene. 

Storhamars lag: Målvakt: Oskar Östlund (Jonas Strand).

1. rekke: Kodie Curran, Jimmy Andersson - Martin Rønnild, Jacob Berglund, Hampus Gustafsson.

2. rekke: Kenney Morrison, Mikkel Søgaard - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Robin Dahlstrøm.

3. rekke: Christian Bull, Lars Erik Hesbråten - Steffen Thoresen, Mikael Zettergren, Josh Nicholls.

4. rekke: Simen Løvhaug Hansen, Kjetil Martinsen - Eirik Skadsdammen, Simen André Edvardsen, Mikael Dokken. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.