Storhamar har gjort mange utskiftninger siden laget måtte gi tapt for Sparta i kvartfinalen i mars. 

I dag ble det klart at Victor Svensson skal spille for de gule og blå den neste sesongen.

Og det er leder av sportsutvalget, Sjur Rakstad-Larsen, veldig fornøyd med. 

- Vi er veldig fornøyde med at vi er blitt enige med ham. Nå har Fredrik (Söderström) fått senteren han ønsket, og vi er ferdige med å hente de løperne vi ønsker, sier Rakstad-Larsen, som fortsatt venter på svar fra Stefan Espeland om den siste backplassen.

Dersom Espeland ikke signerer, vil klubben se til utlandet. Det bekrefter Rakstad-Larsen.

Les også: Derfor valgte Thoresen Storhamar

Svensson har kommet opp gjennom Malmös juniorsystem, men har spilt de siste fem sesongene for Fredrik Söderström i Oskarshamn. 

– Han er en balansespiller, og han er god på skøyter. Det er en bra defensiv senter. Victor er en vinner med sterk vilje, og han er utrolig ambisiøs. I tillegg stiller han krav, og er en bra mann i garderoben. Jeg tror dette er en perfekt løsning, sier trener Storhamar-trener Fredrik Söderström.

LES OGSÅ: Slik er Thoresens klausul

Storhamar har hentet Jimmy Andersson (Frisk Asker), Emil Frøshaug (Lørenskog), Steffen Thoresen (Lørenskog), Kjetil Martinsen (Stavanger Oilers) og Patrick Thoresen (ZSC Lions).

Magnus Eikrem Haugen, Joey Tenute, Daniel Hermansson, Martin Blakseth Huse, Joonas Rönnberg, Alexander Reichenberg, Erik de la Rose og Martin Gran er alle ferdige i klubben. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.