• Håper på bedring: Geir Byberg tror og håper på bedre Storhamar-tider.

Storhamar står med fem strake tap, og de ligger nest sist på tabellen. Kun Kongsvinger er bak de gule og blå på tabellen etter 14 serierunder.

full tillit

Styreleder Geir Byberg vil ikke uttale seg detaljert om den sportslige biten.

– Vi ligger bak det vi hadde trodd og håpet, og det er det ingen tvil om. Men vi har hatt mange skader, så det har ikke vært lett å få satt sammen laget. Dersom vi hadde hatt fullt lag fra start, hadde jeg hatt større forståelse for at kritikken kommer, sier Byberg.

Da Nilsen uttalte at 1-2-tapet for Manglerud var et steg i riktig retning, fikk det mange supportere til å koke.

– Jeg har stor forståelse for at mange blir frustrerte. Men jeg tenker at det er positivt at vi har fans som bryr seg og stiller opp for laget, sier Byberg.

skader

Han vil ikke uttale seg om den sportslige biten, men forventer at laget skal reise seg nå som de endelig kan mønstre tilnærmet fullt lag.

– Vi må begynne å vinne flere kamper enn hva vi har gjort så langt. Ofte har Storhamar slitt med å prestere på høsten, men i år har det vært enda tyngre enn hva vi håpet og trodde.

– Føler du at Storhamar har bygd seg ned siden den fantastiske 14/15-sesongen?

– Da fikk vi gull i hendene våre med Linus Johansson og Jacob Berglund, og vi er glade for at de presterte som de gjorde. Men jeg vil ikke begi meg innpå en sammenligning av enkeltspillere.

må klare det sammen

Joakim Jensen synes det er tungt å være Storhamar-spiller om dagen.

– Vi taper kamper fordi vi ikke er gode nok. Vi gjør mange feil bakover, og så skaper vi lite framover. Nå har også overtallsspillet vårt svikta, sier han.

Jensen vil ikke legge skylden for de svake resultatene på Nilsen.

– Det er ingen av oss spillerne som har vært gode nok, og vi kan ikke peke på andre enn oss selv, sier han.

Han håper på rask bedring.

– Vi må begynne å vinne kamper. Det er færre og færre som tror på oss, men vi skal klare dette sammen, sier han.

Se intervju med Sjur Robert Nilsen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.