Storhamar gikk ubeseiret gjennom hele det innledende spillet. Dette var en turnering for de beste lagene i Norge og kun Frisk Asker og Sparta manglet av topplagene. Storhamar lot også tre av sine beste spillere hvile denne helga. Martin Johnsen, Mats Bakke Olsen og Matias Papuga var hjemme.

Turneringen startet fredag med 3-1 seier over Vålerenga, før Lørenskog, Stjernen og Furuset ble slått i tur og orden. I finalen var det heller ingen tvil og Storhamar vant 4-0. Magnus Mjørum og Joakim Barmoen (3) scoret i finalen.

I finalen ble Joakim Barmoen kåret til banenes beste spiller. Keeper Markus Stensrud sto en prikkfri og strålende kamp.

Storhamar fikk også to spillere på all star laget: Joakim Barmoen og Magnus Mjørud. Sistnevnte ble også kåret til turneringens beste spiller.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.