Sportslig ansvarlig Jon-Hroar Nordstrøm forteller:

– Illka kommer til Hamar for å prøve å spille seg til kontrakt med oss for kommende sesong. Han har en lang karriere bak seg, og det blir spennende å se han i aksjon, og teste han ut før vi tar en avgjørelse om hans hockeyfremtid på Hamar. Miika og Petteri kjenner godt til han, og ville gjerne teste han ut. Ilkka går for å være en hardtarbeidende fysisk spiller, som setter merket foran på drakta først og er vond å møte for motstanderne. Nå får han være med i kampen mot Fischtown Penguins på hjemmeis og bortekampen mot Timrå i Sundsvall, pluss vise seg frem på trening.

Nordstrøm forteller at det uansett ikke er aktuelt å hente finnen nå.

- Vi sa ja til at han kunne komme å vise seg fram, fordi det ikke koster oss noe. Vi har heller ikke økonomi til å hente ham nå, men det kan bli aktuelt å hente ham senere, til sluttspillet for eksempel, hvis alt klaffer, sier Jon-Hroar Nordstrøm til HA-sporten.

Les mer om karrieren her.

Pikkarainen kommer sist fra KalPa i den finske eliteserien, en liga hvor han har spilt over 550 kamper. Han har også spilt i NHL, SHL, AHL og KHL.

Les også: Cameranesi klar for gulljakt

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.