Storhamar åpnet friskt, og Martin Gran sørget for ledelse allerede etter 2.28, etter fint spill av Alexander Reichenberg. Daniel Hermansson doblet ledelsen for hjemmelaget etter 3.55. Dermed ledet Storhamar 2-0 til første pause, etter at de hadde full kontroll på et svakt Kongsvinger-lag. 

I den andre fortsatte gultrøyene. Mikael Zettergren satte 3-0 med en fin backhand opp i taket etter bare 26 sekunder av den andre perioden, før Martin Rønnild økte til 4-0 etter 35.21, etter en fin pasning fra Martin Gran. Dermed gikk Storhamar til andre pause med en komfortabell firemålsledelse, med fire ulike målscorere.

Storhamar startet svakt i den tredje perioden, og Sjur Robert Nilsen tok timeout. Det hjalp, for Joey Tenute satte 5-0 og 6-0 like etter. Dermed endte det med seksmålsseier for Storhamar mot KOngsvinger. 

Storhamars rekker: 

Robert Hestmann

1. rekke: Joonas Rönnberg, Erik de la Rose - Joakim Jensen, Martin Blakseth Huse, Mikael Zettergren

2. rekke: Lars Løkken Østli, Mikkel Søgaard - Eirik Skadsdammen, Joey Tenute, Daniel Hermansson

3. rekke: Magnus Eikrem Haugen, Patrik Bäarnhielm - Martin Rønnild, Alexander Reichenberg, Martin Gran

4. rekke: Markus Aas-Eng Mikkelsen, Mathias Holst Jenssen - Even Langdalen, Jørgen Langdalen, Simen Andre Edvardsen

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.