Tirsdag formiddag var Sigve Ødegaard, Avdelingsleder Grethe E. Stoa og Kommunikasjonsrådgiver Grethe Aaraas på plass i CC Amfi for å synliggjøre den nye avtalen mellom klubben og Fosterhjemstjenesten.

Ødegaard er glad for at klubben kan være med og hjelpe barn og ungdom til å kunne få en lettere hverdag. 

- Det handler om at vi har gode aktører som vi ønsker å assosiere oss med, og Fosterhjemstjenesten er i vår ånd, for de tar vare på barn og ungdom, sier Ødegaard. 

- Det vil være en positiv greie at vi spiller på lag med Fosterhjemstjenesten. Det vil være positive ringvirkninger, og det tror vi folk som er på kampene vil sette pris på, sier han.

- Hvor viktig er dette samfunnsansvaret for dere?

- Det er enormt viktig. Vi tar ansvar, vi ønsker å ha mest mulig folk på kampene, og dette er noe vi ønsker å kunne hjelpe til med, sier Ødegaard. 

Storhamar-trener Fredrik Söderström er glad for at klubben tar ansvar, også utenfor isen.

- Jeg tror det er veldig viktig, for hockeysporten er en viktig del av samfunnet, der våre spillere har sine erfaringer fra livet, som er både gode og dårlige. Det finnes supportere som har hatt det tøft, og jeg tror mange av våre spillere er forbilder. Dersom noen som har behov for å ta en kaffekopp eller henge med våre gutter, ønsker å gjøre det, tror jeg det vil gi de menneskene et løft og noe å bygge på, sier Söderström og legger til:

- Når vi har tid og kraft, skal vi kunne gjøre enda mer, sier han. 

Fosterhjemstjenesten Hedmark skal i år rekruttere 55 nye fosterhjem, og håper at samarbeidet med Storhamar vil være med på å fylle behovet.

- Vi har stor tro på samarbeidet, forteller avdelingsleder Grethe E. Stoa, og røper at det blant annet blir arrangert informasjonsmøte om fosterhjemsarbeid i ishallen i høst.

- Vi ønsker å formidle at det er behov for flere fosterhjem i Hedmark, få folk til å reflektere over hvorvidt de har hjerterom og husrom til et ekstra barn eller søskenpar. 

Det Stoa kanskje er mest fornøyd med, er at de har fått to fosterhjemsambassadører fra elitelaget. Keeper Oskar Østlund og back Andreas Øksnes skal begge fronte behovet for flere fosterhjem.

- Vi gleder oss over at vi også har fått disse to på laget, sier Stoa.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.