Alliance of European Hockey Clubs offentliggjorde i dag nominasjonene til en rekke prestisjetunge priser i europeisk hockeysammenheng.

Både Storhamar som klubb og Fredrik Söderström er blant de nominerte.

Storhamar Hockey er nominert i kåringen av årets lag i Europa, etter at de gjorde slutt på Stavangers seksårige dominans og tok sitt første trofé på 10 år.

Fredrik Söderström er nominert til prisen som årets trener. Alliance of European Hockey Clubs begrunner nominasjonen med at han evnet å gjøre tittelkandidater til dobbeltvinnere i sin aller første sesong som trener.

Alliance of European Hockey Clubs, som står bak kåringen, er en europeisk organisasjon med 81 klubber i 13 land som medlemmer.

Det er nå mulig å gå inn på organisasjonens hjemmeside for å avlegge sin stemme. Vinnerne vil offentliggjøres den 12. juni.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.