(Karlskoga - Storhamar 4-3 etter sudden death)

Storhamar var det beste laget, men effektive svensker påførte Fredrik Söderströms gutter forsesongens andre tap. 

- Vi møter et av de beste lagene i Allsvenskan, og vi klarer å sette press på dem og skape mange sjanser. Dette var en bra match, sier Södström.

- Når vi møter et så godt lag som dette, blir vi straffet hardere for de feilene vi gjør, sier han.

Han roser rekka til Patrick Thoresen, Hampus Gustafsson og Victor Svensson.

- Den rekka ser bra. Patrick viser hvor god han er, og han har en stor pondus, og han er involvert i mye av det vi skaper offensivt, sier han.

Les vårt live-referat i toppen av artikkelen! 

sterk periode

Storhamar var det førende laget i de første 20 minuttene mot Karlskoga, men det var likevel svenskene som kunne gå smilende til pause.

Patrick Thoresen serverte Hampus Gustafsson en nydelig pasning, der han la den mellom to spillere foran mål. Gustafsson takket, bukket og satte skiva oppe i det nærmeste krysset. Tiden viste 3.36.

Henrik Rommel dundret inn utlikningen da Victor Svensson satt i utvisningsboksen. Svenskene vant en dropp, og på bakre stolpe fikk Rommel både tid og rom til å sikte inn børsa.

1-2-scoringen kom da Julius Persson vant pucken fra Eirik Skadsdammen, gikk opp langs vantkanten, og så klinte han pucken oppe i det lengste krysset. Robert Hestmann rakk ikke opp i tide - og dermed var Karlskoga i ledelsen.

Joakim Jensen hadde en kjempesjanse til å sette inn 2-2 fra kloss hold, men målvakt Shane Owen klarte å kaste seg til siden og redde pucken med snapphansken. 

dusjen

Midtperioden bar preg av mange nærkamper og flere tøffe dueller.

Og da Steffen Thoresen og Julius Persson begynte å slåss på Karlskogas blålinje, endte det opp med at Storhamar-spilleren ble sendt i dusjen, mens Persson kun fikk to minutter. 

Bror Patrick Thoresen hadde en enorm mulighet til å utlikne minuttet senere, men igjen kom Owen over og gjorde en "umulig" redning. 

scoret i seks mot fem

Robin Dahlstrøm og Hampus Gustafsson scoret hvert sitt mål i tredje periode, før Simon Matsson klinte inn 3-3 i seks mot fem-spill. 

I sudden death var nevnte Matsson frampå igjen og avgjorde, da han kom alene med Hestmann. 

Storhamars lag:

Målvakt: Robert Hestmann (Oskar Östlund).

1. rekke: Lars Løkken Østli, Jimmy Andersson - Hampus Gustafsson, Victor Svensson, Patrick Thoresen.

2. rekke: Kodie Curran, Christian Bull - Joakim Jensen, Christian Larrivée, Robin Dahlstrøm.

3. rekke: Emil Frøshaug, Mikkel Søgaard - Steffen Thoresen, Kjetil Martinsen, Mikael Zettergren.

4. rekke: Simen Løvhaug Hansen - Eirik Skadsdammen, Jørgen Langdalen, Martin Rønnild. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.