Daglig leder Anne Karin Bjørvik røpet noen av endringene under HATVs direktesending fra Heia Hamar søndag kveld.

– Vi pusser opp 3. og 4. etasje nå. Det er for våre samarbeidspartnere. Og betongen blir familietribune til sluttspillet, sa hun.

Og la til:

– Vi har god økonomisk kontroll, vi har bra supportere og publikum, og vi har Norges beste lag.

PUSSER OPP

Styreleder Njål Berge utdyper Storhamars planer overfor HA-sporten. Og det er flere som har grunn til å glede seg.

– Vi pusser opp hele VIP-en. Vi legger tepper og setter opp nye lys. Det blir også en utleielosje i fjerde etasje. Hele fjerde etasje blir ren netto for oss nå. Det blir et mingleområde og et møtelokale hvor du skal kunne spise et godt måltid. Vi har fått tak i 20 gamle stoler fra Festiviteten for å sørge for at komforten blir bra, sier Berge.

Billigere for familier

For den vanlige publikummer blir det også en vesentlig endring. Og først og fremst for familier som synes det har kostet mye penger å ta med seg alle barna på kamp.

Nå forteller Berge at det skal være mulig å gå på kamp for en familie på fire for under 500 kroner.

LES OGSÅ: "Da det snudde" - om CC Amfis betydning

– Vi selger voksenbillett med 25 prosent rabatt – 150 kroner – og barn med 50 prosent rabatt – til 60 kroner. Det betyr at en familie på fire med to barn over 13 år betaler 462 kroner inklusive HOA-avgiften. De sparer da 242 kroner hvis de bruker den nye familietribunen på betongen. Vi gjør det billigere for folk å gå på kamp. Dette blir klart nå fra sluttspillet, forteller Njål Berge til HA-sporten.

Det betyr også at bortefansen, som sjelden fyller opp betongen, nå får et begrenset område i K-svingen litt bortenfor.

God økonomi

Styreleder Berge forteller at Storhamar har satt seg selv i en god posisjon nå med suksess på banen og mye folk på kampene.

– Det er veldig god økonomi. Vi har både positiv egenkapital, god likviditet og vi gjør viktige investeringer for framtida. De pengene vi nå bruker på sport bør være nok neste sesong også, sier Berge til HA-sporten.

Totalt bruker Storhamar drøyt 10 millioner kroner på det sportslige apparatet og spillerlønninger.

– Jeg tror vi aldri har sittet bedre i det i klubben. Derfor er tiden moden for å gjøre noen investeringer for framtida, sier Berge.

Mat med app

Han forteller også at klubben har flere prosjekter på gang som skal øke publikumsopplevelsen i CC Amfi.

– Vi fortsetter digitaliseringsprosjektet vårt. Vi satser på et klick and collect-system som gjør at du kan bestille mat eller drikke via en app og hente det når det er klart.

– Vi ser også på et kamerasystem som de bruker i SHL til videoanalyse. Det monteres i taket, og vi ser på hvordan vi også kan bruke det til å legge ut høydepunkter fra kampene, sier Njål Berge, som selvsagt er strålende fornøyd med at Storhamar sikret seg sitt første seriemesterskap på 12 år.

– Det var deilig. Vi har et bra lag nå og trenere som vet hvordan de skal få spillerne til å vinne.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00