31-åringen har skrevet under på en to pluss ettårskontrakt med klubben på Hamar vest. Han gleder seg til å spille for Storhamar igjen.

- Det var bra å lande dette. Jeg tar med familien til Hamar, så alle er godt fornøyde, sier Steffen Thoresen, og fortsetter:

- Jeg gleder meg til å spille for Storhamar. Det er stor hockeyinteresse der. Ambisjonene mine er de samme som de siste årene. Jeg vil vinne noe, og ta Oilers. Har har stor tro på at vi kan klare det allerede kommende sesong. Det blir spennende med en ny trener også. Det er moro å lære noe nytt.

31-åringen er klar for å bidra.

- Jeg skal være meg sjøl. Det handler om å takle, lage plass for mer tekniske spillere, komme inn foran mål - og slå inn noen returer, sier Steffen Thoresen. 

Les også: Får velge assistent selv

Forrige sesong produserte Steffen Thoresen 31 målpoeng på 41 kamper for Lørenskog. Sesongen før fikk han bokført 36 målpoeng på 45 kamper.

Lederen i sportsutvalget, Sjur Rakstad-Larsen, er veldig godt fornøyd.

- Vi er strålende fornøyde. Steffen er en kriger - i tillegg til at han produserer mange målpoeng. Han er en suveren lagspiller, en tovegsspiller. Steffen er en type som alle lag ønsker seg. Han er veldig godt trent, sier Sjur Rakstad-Larsen.

Les også: Jimmy Andersson aktuell for comeback

Steffen Thoresen spilte juniorhockey i Färjestad. Så ble det Skåre, før han spilte i Storhamar i tre sesonger. Den siste sesongen i Storhamar var 2006-2007. Så var han i Växjö, før det ble seks sesonger i Vålerenga og fire sesonger i Lørenskog.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00