(Stavanger Oilers - Vålerenga 3-2 etter straffer) 

Vålerenga og Stavanger møttes til den 38. serierunden i DNB Arena i kveld.

Storhamar, som allerede har spilt 38 kamper, står med 78 poeng så langt i serien.

Vålerenga hadde 84 før kveldens kamp, mens Stavanger sto med 79 poeng. Nå har Vålerenga 85, mens Stavanger-laget følger fire poeng bak.

Tobias Lindström scoret kampens første mål da han kom alene med Henrik Holm, dro pucken over på backhand og satte skiva i taket.

Les også: Östlund: Ikke ute av form

Tidligere Lillehammer-spiller, Stephan Vigier, kriget inn 1-1 etter 27 minutter fra kloss hold, før Stefan Espeland ga Vålerenga ledelsen i fem mot fire-spill etter 52 minutter.

Da Oilers spilte seks mot fire på tampen av kampen, kom den siste scoringen i åpent spill. Patrick Ulriksen skjøt fra distanse, og Jacob Lagace fikk en enkel oppgave med å sette pucken inn fra kloss hold. 

Stavanger fikk faktisk muligheten til å spille fem mot tre under forlegningen, men uten å overliste en god Steffen Søberg.

Dermed gikk kampen til straffer.

Etter at en haug av straffer var brent, gikk Markus Søberg inn og avgjorde. Dermed lever gulldrømmen i Stavanger og Vålerenga, mens Storhamar fikk en enda brattere vei mot gullet. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.