Robin Dahlstrøm er veldig godt fornøyd med at han valgte Storhamar som ny klubb. 29-åringen forteller at han har funnet seg sjøl igjen etter en trøblete sesong i 2016–2017. Da spilte han for tre klubber, Lørenskog, AIK og Herning.

– Forrige sesong var ikke bra. Det er bare å glemme den egentlig, sier Robin Dahlstrøm.

Veldig lyst på OL-spill

Nå har han produsert 16 målpoeng (10 mål og 6 målgivende pasninger) på 17 kamper, og har fått mye ros.

– Som lag føler jeg at vi fortsatt har litt å gå på, selv om vi er et topplag. For min egen del startet det veldig bra, men jeg er ikke helt fornøyd med de siste kampene. Jeg krever mye av meg sjøl. Det handler om å utvikle seg hele tiden, bli bedre, sier Robin Dahlstrøm, som stortrives med alt i Hamar.

– Det er knallbra på alle måter.

Nå er 29-åringen i Østerrike med landslaget. Norge skal spille en firenasjonersturnering.

– Det er en ære å spille på landslaget, og det er alltid moro å spille sammen med de beste norske spillerne.

Han er helt klar på landslagsmålet sitt denne sesongen.

– Jeg har veldig lyst på både VM og OL. OL er noe helt spesielt. Jeg var med i Sotsji i 2014, og har lyst på en ny OL-tur. Det er godt å være inne i landslagsvarmen igjen, og jeg skal gjøre alt jeg kan for å beholde plassen, sier Robin Dahlstrøm.

Travle dager

Han har kamper for U18- og U20-landslaget, og debuterte på A-landslaget i 2010.

I Østerrike skal Norge møte Østerrike (torsdag), Danmark (fredag) og Korea (lørdag).

Landslaget kommer hjem til Norge søndag ettermiddag. Mandag er det bortekamp med Storhamar mot Vålerenga i Furuset Forum.

– Jeg rekker vel bare en middag og en god natts søvn før det er morgentrening mandag. Det blir noen tøffe dager, men det er dette som er moro. Det handler om å være flink med restitusjon. Vi er trent for dette, og det gjelder bare å nyte øyeblikket. Det er jo kamper som er det artigste, sier Robin Dahlstrøm.

Storhamars Patrick Thoresen er også med til Østerrike. Det samme er Hamar-gutten Eirik Salsten. Tidligere Storhamar-spiller Alexander Reichenberg er også med landslaget til Østerrike.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.