Mikkel Søgaard har fått store deler av sesongen spolert på grunn av skader.

Men nå er han tilbake i manesjen.

– Jeg hadde ønsket å spille allerede mot Lillehammer sist, men jeg har fått beskjed om at Sparta-kampen søndag er målet.

Han forteller at det har vært irriterende å gå skadet.

– Jeg var ute en lang stund, og så rakk jeg å komme tilbake og spille én kamp, der jeg dekket skudd og fikk et brudd i foten, sier han med et ironisk smil.

Trener Fredrik Söderström er glad for å ha backen tilbake.

– Stavanger-kampen kommer for tidlig for oss, men han har fått beskjed om at han er aktuell for søndagen. Mikkel er en fysisk spiller, som går på. Senest i dag hadde han og Martin Rønnild en liten disputt på trening, der det var litt Fredrikstad mot Sarpsborg. Og det er bare bra, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.