Storhamar-treneren er opptatt av å fullføre serien med trøkk og stil.

– Selv om vi har vunnet serien, skal vi i mål. Vi går for å vinne hver kamp, og vi skal ikke hvile folk i de to neste kampene. Jeg synes det er bra at det er Stavanger og Sparta nå. Da vet alle at vi må være 100 prosent skjerpet for å kunne ta poeng. Sparta er det eneste laget vi har minus mot denne sesongen, og det skal trigge litt ekstra, sier Storhamar-treneren.

Les også: - Sluttspillet blir noe annet

Kongsvinger er siste motstander før OL-oppholdet.

– Der kan noen yngre spillere få mer istid, sier svensken, og forteller om viktigheten av å ikke bli for fornøyd.

– Vi takket hverandre for sist da vi møttes tirsdag, og så var det å gå videre. Det viktigste gjenstår.

PS! Mye tyder på at Hampus Gustafsson er med igjen torsdag.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.