HØR HELE EPISODEN HER!

Robin Dahlstrøm var gnistrennrede god og leverte en fantastisk sesong for Storhamar i 2017/18-sesongen, men kom likevel ikke med i OL-troppen.

Nå forteller Oslo-gutten hvordan han opplevde vrakingen. 

- Da jeg ikke kom med til OL, satte det en liten støkk. Da følte jeg nok at jeg hadde gjort nok. Det er en av de største skuffelsene. Men da jeg ikke kom med, tenkte jeg at jeg ville motbevise at jeg ikke kom med, sier han. 

Dahlstrøm er også veldig imponert over det stebror Mats Zuccarello har foretatt seg på hockeybanen.

- Han har hatt masse motgang. Og ikke fått mye gratis, men det er gøy å si at han har kunnet motbevise det folk har sagt, sier han.

Dahlstrøm snakker også om livet i Storhamar, karrieren, burgerne i Sarpsborg - og mye, mye mer.

Også er det også premiere på vår nye intro, "Hørt fra tribb"-intro, samt engelsk fra Bendik. 

Hør hele episoden her!

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.