Da Storhamar tapte 3-4 for Lillehammer i hjemmepremieren 12. september, fikk Hampus Gustafsson et ublidt møte med en Lillehammer-spiller - som gjorde at han skadet AC-båndet i skulderen.

HATV: Söderström: Viser at vi kan spille uten Larrivée

Nå, en drøy måned senere, er fortsatt svensken skadet.

- Det er på bedringens vei, men det er fortsatt et stykke igjen. Jeg tok noen tester i går (søndag), men jeg kan ikke legge vekt eller press på skulderen. Når jeg kan gjøre det, vil jeg trene fullt igjen, sier Gustafsson, som bærer en rød (ikke kroppskontakt-drakt) på treningene. 

Malmö-gutten synes det er kjedelig at han ikke kan bidra, men han gleder seg over lagets gode form.

Tøft

- Det hjelper så klart at vi vinner. Men jeg er her for å spille hockey, og det kan jeg ikke gjøre nå. Det har vært en tøff periode, sier han.

Storhamars nummer 90 hadde et håp om å være raskere tilbake i spill.

- Jeg fikk beskjed av legene som tok røntgen om at jeg ville være ute i fire til seks uker. Vi trodde likevel det ville gå fortere, for jeg kunne raskt bruke skulderen igjen. At jeg fortsatt ikke kan legge vekt på skulderen, er verre enn vi trodde. Det er tøft, sier han.

Gustafsson har kontrakt med Storhamar ut denne sesongen, og sånn sett er det ikke ideelt å være skadet nå.

- Jeg kan ikke tenke på det nå. Gjør man det bra og trener godt, får man ny kontrakt, eller kommer seg videre. Det er sånn det er. Det er slutten på sesongen som er viktig, og det er der mye blir avgjort, sier han.

Det er fortsatt usikkert hvor lenge Christian Larrivée er ute med sin strekkskade. 

Les også: Krysser fingrene for Larrivée

Fornøyd Söderström

Storhamar-trener Fredrik Söderström er fornøyd med hvordan laget hans kjører over motstandere om dagen.

- Nå skal vi ha to ganske tøffe dager, der det vil bli intensivt, før vi begynner å konsentrere oss om kampen mot Stjernen onsdag. Vi ønsker å være det dominerende laget i kampene, og jeg synes vi hele tiden kommer nærmere og nærmere der vi vil være, sier han.   

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.