Sjur Robert Nilsen skrev under på en ettårskontrakt før denne sesongen.

– Vi hadde planlagt å prate om framtida før, men vi er blitt enige om å vente til etter sluttspillet, altså etter sesongen, sier Sjur Rakstad-Larsen.

Sportssjefen presiserer at de gjerne vil beholde Sjur Robert Nilsen i Hamar.

– Vi er godt fornøyde med Sjur Robert. Han har utviklet en ny spillestil, og har fokus på å utvikle spillere.

Få aktuelle norske trenere

Sportssjefen er klar på at det er en liten risiko å vente med de endelige samtalene til etter sesongen.

– Det beste hadde selvfølgelig vært et svar nå, men slik er det. Vi må jobbe med en plan B for å være på den sikre siden. Vi sjekker markedet for aktuelle kandidater sjøl, vi bruker ikke agenter nå, sier Sjur Rakstad-Larsen.

Han fortsetter:

– Det finnes ikke så mange aktuelle norske trenere. Vi får se hva som kommer opp, sier Sjur Rakstad-Larsen.

Sjur Robert Nilsen vil ikke si så mye om saken.

– Jeg hadde en prat med sportsutvalget i forrige uke, og vi ble enige om å la saken bero. Nå er det fullt fokus på sluttspillet, og det som kommer, sier Sjur Robert Nilsen.

Det har vært spekulert i om Nilsen kan være aktuell for Sparta, uten at noen har bekreftet det.

15 spillere klare

Når det gjelder spillere har Rakstad-Larsen & co. 15 spillere på plass for neste sesong. Det er Oskar Östlund, Robert Hestmann, Lars Løkken Østli, Erik de la Rose, Patrik Bäärnhielm, Mikkel Søgaard, Jørgen Langdalen, Joakim Jensen, Martin Rønnild, Christian Larrivée, Lars Erik Hesbråten, Mikael Zettergren, Hampus Gustafsson, Joey Tenute og Christian Bull.

Storhamar vil gjerne beholde backen Joonas Rönnberg, som har vært en suksess denne sesongen. Rönnberg og Rakstad-Larsen skal snakkes igjen etter sesongen.

Jonas Rönnbergs familie bor i Finland nå. Den 100 kilo tunge backen har tidligere sagt at han er positiv til å fortsette, men at det da må være snakk om mer enn en sesong til hvis familien skal flytte til Hamar.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.