Folkespillerkampen skal spilles 22. januar mot Vålerenga. Denne kampen har vært en suksess. Pengene går til sporten, og forrige sesong var Scott Hotham og Martin Blakseth Huse folkespillerne.

Opplegget er at hver bedrift bidrar med to kroner per tilskuer, med et maksbeløp på 6.000 kroner. Forrige sesong støttet 125 bedrifter folkespillerkampen, og det kom inn om lag 700.000 kroner.

– Viktig tiltak for sporten

– Nå har vi ni utlendinger i stallen allerede. Nå blir dette en investering for neste sesong, og sikrer det sportslige produktet. Dette er et veldig viktig tiltak for sporten i Storhamar, sier sportssjef Sjur Rakstad-Larsen.

Foran denne sesongen kom sportsutvalget for sent i gang i med spillerjakten fordi de ikke hadde noe budsjett å forholde seg til.

’– Vi får et helt annet utgangspunkt nå, sier Sjur Rakstad-Larsen, og forteller at de allerede er i gang med forberedelsene for neste sesong.

Planlegging og evaluering Oskar Östlund, Robert Hestmann, Lars Løkken Østli, Erik de la Rose, Joey Tenute, Joakim Jensen, Christian Larrivée, Hampus Gustafsson, Patrik Bäärnhielm og Mikael Zettergren har kontrakt også neste sesong.

– Vi starter skikkelige samtaler med spillere i disse dager. Jeg synes vi har et bra utgangspunkt for å bygge et lag nå. Vi har en bra stamme i bånn, sier sportssjef Rakstad-Larsen.

Sportsutvalget med Sjur Rakstad-Larsen, Pål-Jan Stokke og Torbjørn Orskaug står for planlegging og evaluering, sammen med hovedtrener Sjur Robert Nilsen.

– Vi evaluerer alle spillerne. Hva er vi ute etter, hvilke egenskaper? Det er en grundig prosess, sier sportssjefen.

Vil beholde Nilsen

Trenerne står også på dagsorden for sportsutvalget - som HA-sporten skrev om mandag. Sjur Robert Nilsen skrev under på en ettårskontrakt før denne sesongen.

– Det er ingen tvil om at vi vil forlenge med hovedtrener Sjur Robert Nilsen, og han er positiv. Så får vi se. Vi skal ha en skikkelig prat i nærmeste framtid, sier Sjur Rakstad-Larsen.

Storhamar fortsetter borte- turneen sin med kamp mot Stjernen i Fredrikstad torsdag. Første hjemmekamp er folkespillerkampen 22. januar.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.