Mandag skrev HA-sporten at Martin Rønnild hadde fått et brudd i armen, og dermed var trolig sesongen over.

I dag fikk han den fryktede beskjeden: Han må opereres.

- Det er sinnssykt kjipt at det skjer rett før sluttspillet. Nå blir det gips i noen uker, og sesongen er over, sukker han.

Han legger til:

- Det er slik som kan skje når du har den spillestilen jeg har, og det koster å stå foran mål, sier 21-åringen.

Les også: HAs sportsredaktør vil møte Lillehammer

Rønnild har produsert 17 målpoeng på 43 kamper, noe som er over tre ganger så mange som han leverte i sin første sesong i gult og blått.

- Jeg synes det har vært en morsom sesong. Det har vært veldig kult å spille i år, og derfor er det ekstra kjipt at jeg blir skadet rett før sluttspillet, sier Rønnild, som skal se kveldens kamp mot Kongsvinger fra tribunen.

Les også: - Storhamar må takle å være favoritter

Da HA-sporten traff landslagssjef Petter Thoresen etter Storhamars sterke 4-1-seier over Stavanger, var han imponert over Rønnild.

– Jeg liker den type spiller som Martin Rønnild er. Han tar og gir juling, og han er flink til å komme inn foran mål. Jeg synes Rønnild har vært god lenge, sa han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.