U16-landslaget skal spille firenasjonersturnering i Skien mot Frankrike, Danmark og Latvia. Samlingen starter 11. desember, med kamper fra 14. til 16. desember.

Storhamar-spillerne Tobias Degvold, Sander Vold Engebråten, Patrick Elvsveen og Eskild Bakke Olsen er med i den norske troppen til turneringen.

U18-landslaget skal til Frankrike og spille tre kamper mot Frankrike. Kampene spilles fra 14. til 16. desember i Cergy utenfor Paris.

I den troppen finner vi Storhamar-gutta Markus Mikkelsen og Adrian Berget.

Christopher van Doorn er også i troppen. Han er Hamar-gutt, og spiller i Skellefteå i Sverige til daglig.

A-landslaget skal spille i CC Amfi i den samme perioden. Der er Robin Dahlstrøm Storhamars representant. Patrick Thoresen (SKA) er også i troppen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.