Mathias Saxrud (25) har sagt opp stillingen sin som medie- og opplevelsessjef  i Storhamar.

Det bekrefter 25-åringen overfor HA-sporten mandag.

- Jeg jobbet som markeds- og arrangementssjef i fjor, men så ble det en omstrukturering i klubben. Og jeg har ikke funnet meg like godt til rette i den stillingen. Det er ingen dramatikk i at jeg slutter, men jeg tror dette var den beste løsningen for klubben og meg, sier Saxrud og legger til:

- Dette har vært en ryddig prosess, og vi er begge enige om dette, sier han. 

Han blir imidlertid ikke borte fra CC Amfi.

- Dersom det passer for en ny arbeidsgiver at jeg kan fortsette å være manager for laget, er det noe jeg ønsker å fortsette med, sier Storhamar-gutten.

Saxrud var manager for Storhamar i 2014/15-sesongen, men har senere kombinert den jobben med en administrativ rolle i klubben. 

Klubben leter i disse dager etter en ny daglig leder. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.