25-åringen, som har spilt fem sesonger for A-laget til Storhamar, kommer nå fra spill i den allsvenske klubben Tingsryd. Han har også spilt for danske Herlev og Stjernen.

Saxrud Danielsen sier dette om overgangen til Lillehammer på klubbens hjemmeside:

- Lillehammer er en klubb på vei opp. Mye bra som skjer i og rundt klubben. Jeg vil være med å bygge laget videre slik at vi blir enda bedre. Samtidig som det var L.I.K. som ønsket meg mest og presenterte den beste «totalpakken» slik at jeg kan utvikle meg til å bli en enda bedre hockeyspiller. Jeg er en toveisback som legger stor stolthet i det å være solid i egen sone, med hjelp av fysikk og gode skøyteferdigheter. Jeg skal også bidra i det offensive spillet med gode pasninger, harde skudd fra blålinja og fart framover i banen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.