Selv om Storhamar leder eliteserien i Norge, har laget ofte slitt med å komme opp det samme nivået som de gjør i CHL.

Tirsdag lå de under 4-1, men et kanonsterkt comeback sørget for at selveste Skellefteå har kniven på strupen i returoppgjøret tirsdag 20. november.

Les også: Thoresen best betalt av idrettskjendisene 

Hamar-gutten Eirik Salsten, som reiste med landslaget til Polen i dag, sier følgende om forskjellen på å spille i Norge og i CHL.

- Det er vanskelig å svare på hvorfor vi spiller bedre i CHL enn i Norge. Det høres kanskje dumt ut, men i CHL møter vi spillere som hele tiden tar kloke valg og vet hva de gjør, og det gjør det lettere for oss å agere ut ifra det, sier Salsten til HA-sporten.

Salsten, Niklas Fogström og Martin Rønnild var gode tirsdag, og de fikk ros av tidligere landslagsklippe Ole-Kristian Tollefsen på Viasat-sendingen. 

- Det var en del spillere som gjorde en bra kamp, sa han og fikk spørsmål om hvilke spillere han ville framheve. 

- Jeg synes rekka med Fogström, Rønnild og Salsten spilte veldig bra, svarte Tollefsen.

Les også: Larrivée: Det aller beste vi har levert

Salsten var glad for at rekken hadde god flyt.

- Vi skatet veldig mye, og jeg kjente at jeg var sliten etter førsteperioden. Men vi fikk litt hvile i pausen, og så var det bare å gå ut og kjøre på igjen, sier Salsten, som er på reisefot da HA-sporten snakker med ham.

- Det blir fint å få en tur ut med landslaget nå. Det er dette vi spiller og kjemper for, så jeg gleder meg, avslutter han. 

Norge skal møte Østerrike, Polen og Danmark i løpet av helgen. 

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.