Selv om Storhamar leder eliteserien i Norge, har laget ofte slitt med å komme opp det samme nivået som de gjør i CHL.

Tirsdag lå de under 4-1, men et kanonsterkt comeback sørget for at selveste Skellefteå har kniven på strupen i returoppgjøret tirsdag 20. november.

Les også: Thoresen best betalt av idrettskjendisene 

Hamar-gutten Eirik Salsten, som reiste med landslaget til Polen i dag, sier følgende om forskjellen på å spille i Norge og i CHL.

- Det er vanskelig å svare på hvorfor vi spiller bedre i CHL enn i Norge. Det høres kanskje dumt ut, men i CHL møter vi spillere som hele tiden tar kloke valg og vet hva de gjør, og det gjør det lettere for oss å agere ut ifra det, sier Salsten til HA-sporten.

Salsten, Niklas Fogström og Martin Rønnild var gode tirsdag, og de fikk ros av tidligere landslagsklippe Ole-Kristian Tollefsen på Viasat-sendingen. 

- Det var en del spillere som gjorde en bra kamp, sa han og fikk spørsmål om hvilke spillere han ville framheve. 

- Jeg synes rekka med Fogström, Rønnild og Salsten spilte veldig bra, svarte Tollefsen.

Les også: Larrivée: Det aller beste vi har levert

Salsten var glad for at rekken hadde god flyt.

- Vi skatet veldig mye, og jeg kjente at jeg var sliten etter førsteperioden. Men vi fikk litt hvile i pausen, og så var det bare å gå ut og kjøre på igjen, sier Salsten, som er på reisefot da HA-sporten snakker med ham.

- Det blir fint å få en tur ut med landslaget nå. Det er dette vi spiller og kjemper for, så jeg gleder meg, avslutter han. 

Norge skal møte Østerrike, Polen og Danmark i løpet av helgen. 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00