Fredrik Söderström elsker presset som jobben som Storhamar-trener medfører.

Mandag fikk han se sine nye elever på is for første gang denne sesongen, og han synes han så enkelte fine tendenser.

Patrick Thoresen har reist verden rundt og vært hockeyproff. Men det han fikk oppleve i CC Amfi mandag ettermiddag hadde han aldri tidligere opplevd.

Hør også hva Thoresen forteller om hvor sulten han er på suksess i den gule og blå drakta.

HA-sportens hockeyekspert, Tor Nilsen, har stor tro på årets Storhamar-lag. Han er imponert over bredden Söderström har i sitt lag.

Nilsen tror også på tronskifte i norsk hockey, og han spår at Stavanger Oilers ryker før finalen.

Den tidligere hockeytreneren har troen på en reprise på NM-finalene tilbake i 1994, da Lillehammer slo Storhamar. Med nevnte Nilsen i hovedrollen den gangen, som matchvinner i den avgjørende finalen.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.