Det har vært knyttet stor spenning til Storhamars første isøkt denne høsten.

Og i dag kom spillerne ut på isen - til stående applaus og vanvittig stemning.

TV 2-profil Ole Eskild Dahlstrøm synes det er stas å se hvordan publikum trofast stiller opp for heltene sine.

- Det var en tung sesong i fjor, der det var langt mellom høydepunktene. Selv om Storhamar vant, var det litt sånn...ja, du skjønner, sier Dahlstrøm og rister litt på hodet.

Mikael Zettergren, som sliter med en liten strekk på baksiden av låret, skulle gjerne vært på isen.

- Det er kjedelig å ikke få vært med, for nå må jeg begynne når gutta har fått litt følelse på isen. Det er moro å se hvor mange som er her, selv om jeg gjerne skulle vært med selv.

Storhamar har delt laget i to for å spille internkamp. Steffen Thoresen scoret årets første mål i CC Amf, før Hampus Gustafsson utlignet litt senere. 

Da det gjenstod i underkant av minuttet, spilte Patrick Thoresen til Martin Rønnild - som klinte pucken i mål.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.