– I sju av de åtte siste kampene har vi framstått som en enhet, et bra kollektiv. Alle jobber hjem, går mye på skøyter, og dekker skudd. Spillerne gikk i seg sjøl for noen uker siden, og tok ansvar. Jeg håper vi kan fortsette slik, sier Storhamar-treneren, og fortsetter:

– Det er laget Storhamar som har dratt dette de siste ukene, ikke enkeltindivider.

Storhamar-treneren tror også den enorme hockeyinteressen i Hamar og omegn har hjulpet dem.

– Det har bidratt til å snu dette. En slik enorm interesse kan også være hemmende. Heldigvis har det vært positivt for oss. Tilskuerne og det store oppmøtet imponerer meg. Hamar er en hockeyby, og det er vi stolte av, sier Sjur Robert Nilsen.

Storhamar møter Frisk Asker i CC Amfi torsdag.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.