Kodie Curran er hentet inn for å være blant Storhamars mest dominerende og mest stabile backer denne sesongen.

Og det er heller ikke noe minus at han er verbal, liker å diskutere taktiske valg og hjelpe yngre spillere.

– Kodie er interessert i å vite hvorfor vi gjør som vi gjør, han er opptatt av å hjelpe andre, og han vil videre. Norge er ikke endemålet hans, sier assistenttrener Jeff Jakobs, som har hovedansvaret for backene.

Rollemodell

Curran har spilt sammen med 21 år gamle Christian Bull så langt denne sesongen.

– Kodie er en perfekt læremester for Bull. Vi har bedt Kodie coache ham litt ekstra, sier trener Fredrik Söderström.

Jakobs mener holdningene til kanadieren er gode.

– Han har driven til å bli bedre, han ønsker å bli bedre. Og det er noe som smitter over på hele gruppen, sier han.

liker å hjelpe andre

Da Curran får høre hva trenerne har sagt om ham, sier han følgende:

– Jeg har vært heldig og fått spille med en del gode spillere – som jeg har lært mye av. Nå sier jeg ikke at alle spillerne skal se opp til meg. Men hvis jeg kan være med på å hjelpe noen, er jeg glad for det. Det ligger i mine daglige rutiner, sier han.

roser bull

27-åringen roser samarbeidet med Bull.

– Bull er en spennende spiller, med et stort potensial. Han har bra størrelse, fine hender og et godt hockeyhode. Vi finner hverandre godt på isen, forteller Curran, som scoret og var blant banens beste spillere da Lørenskog ble knust 5–0 lørdag.

– Laget er bra, og jeg synes det har gått fint så langt. Det er en proff klubb, med mange spillere som har store kvaliteter, sier han.

lang busstur

Onsdag møter Storhamar Sønderjyske i Danmark, før bussen fortsetter ned mot Tyskland og Bremerhaven.

Og Curran gleder seg til turen.

– Dette minner om turene man er vokst opp med i hjemlandet. I Danmark og Norge er de lengste turene på litt over tre timer. Så det blir mer enn vanlig, men jeg tror det blir bra for oss. Vi får en kjempemulighet til å bygge et godt samhold innad i laget, sier han.

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.