- Dette var utrolig surt. Vi hadde mange store sjanser, men klarer ikke å score, dessverre, sier Joonas Rönnberg, som spilte en veldig bra kamp.

Lars Erik Hesbråten var en av dem som hadde muligheten til å score. Han fikk pucken foran mål i overtall, men Jeff Jaikaitis reddet.

- Jeg fikk til et bra skudd, men dessverre reddet han den. Det var surt. Vi spilte en bra kamp mot en god motstander. Bare så synd vi ikke fikk med oss poeng, sier Lars Erik Hesbråten.

krog scoret

De gule og blå åpnet første periode friskt og fikk spille i overtall allerede etter 46 sekunder. Der skapte de flere gode sjanser, men ble stoppet av Jeff Jakaitis i Lørenskog-buret.

Lørenskog tok ledelsen 1-0 etter at Oskar Östlund måtte gi retur på et skudd fra James Sixsmith. Jason Krog dyttet inn returen.

Storhamar skapte flere gode muligheter da de fikk muligheten i overtall igjen, før Hampus Gustafsson dro på seg 2+10 minutter for takling mot hode. Vertene fikk imidlertid ingen uttelling.

Östlund holdt storhamar inne i kampen

I andre periode festet Lørenskog et lite grep om kampen, og Oskar Östlund måtte flere ganger hente frem gode redninger. Det bli likevel ingen scoringer. Storhamar hadde noen gode muligheter på kontringer, men de ble enten stoppet av upresise pasninger eller stoppet av Lørenskog-keeper Jakaitis.

Svakt overtall

I tredje periode fikk Storhamar spille nesten fire minutter i strekk i overtall da Steffen Thoresen dro på seg to utvisninger kort tid etter hverandre. Storhamar klarte ikke å få samme trykk som tidligere i kampen og slet med å etablere spillet sitt. Lars Erik Hesbråthen fikk en kjempesjanse da han ble spilt fri foran mål, men Lørenskog-keeper Jeff Jakaitis hentet frem en kjemperedning. Storhamar forsøkte å sette mer trykk og tok etterhvert ut keeper. Det førte ikke frem, og dermed ble det et surt 1-0-tap for Lørenskog.

før kampen

Det er et skade- og sjukdomspreget Storhamar som møter Lørenskog. Martin Blakseth Huse, Lars Løkken Østli, Petteri Nummelin, Christian Larrivée, Mikkel Søgaard, Robert Hestmann, Eirik Skadsdammen og Even Langdalen er alle ute.

Storhamar tok en meget sterk seier i sin siste kamp på Jordal Amfi torsdag, men har slitt mot Lørenskog denne sesongen. Lørenskog har vunnet begge kampene hjemme, mens de også slo Storhamar 4-3 i CC Amfi.

 Simen Løvhaug Hansen var godt fornøyd med seier mot Vålerenga torsdag, og er opptatt av å gjenskape den gode prestasjonen.

- Når så mange er ute med sjukdom og skader gjør det at andre må ta ansvar. Det synes jeg vi løste veldig bra på torsdag, sier han.

- Det blir det samme igjen i dag. Vi må spille smart, ta mulighetene vi får og være giftige på kontringer, legger han til.

Storhamars lag:

1. rekke: Erik de la Rose, Joonas Rönnberg - Joakim Jensen, Alexander Reichenberg, Mikael Zettergren

2. rekke: Emil Lyngstad Sæteraas, Simen Løvhaug Hansen - Daniel Hermansson, Joey Tenute, Hampus Gustafsson

3. rekke: Magnus Eikrem Haugen, Patrik Bäärnhielm - Martin Rønnild, Jørgen Langdalen, Martin Gran

4. rekke: Simen André Edvardsen, Lars Erik Hesbråthen, Anders Gulliksen

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.