Sent søndag kveld ble det klart at Robin Dahlstrøm er klar for spill i den gule og blå trøya de neste to sesongene. 

Sjur Rakstad-Larsen, som er leder av sportutvalget, er glad for å ha signert 29-åringen.

- Robin vil tilføre oss veldig mye. Han er en skikkelig power forward - som også kan produsere mange poeng, sier Rakstad-Larsen.

ferdighandlet

Da Storhamar hentet Victor Svensson, var Rakstad-Larsen klar på at Storhamar var ferdighandlet på løpersiden.

- Det er riktig at vi egentlig var ferdig. Men da vi ble tilbudt Robin, og han også hadde et ønske om å spille for oss, vurderte vi det dit hen at vi bare måtte signere ham, sier han stolt. 

Nå håper Rakstad-Larsen at Dahlstrøm-signeringen kan lokke Stefan Espeland til Hamar.

- Vi ønsker å være med helt i toppen: Vi vil vinne både serie- og NM-gull. Og da må vi hente slike spillere.

Fredrik Söderström har ikke vært tilgjengelig for kommentar, men Rakstad-Larsen sier følgende:

bred stall

- Han (Söderström) er klar på at han vil ha en bred stall. Det har vært mange skader, og da trenger vi flere strenger å spille på. Og så skal det ikke gå utover istiden til juniorene, det er han klar på.

Robin Dahlstrøm er opprinnelig Vålerenga-gutt, men har spilt i Frisk Asker, Sparta og Lørenskog i den norske serien.

Oslo-gutten har også prøvd lykken i de svenske klubbene Troja-Ljungby, Örebro og AIK mens han spilte store deler av forrige sesong i  Herning. 

Saken oppdateres

Klikk for kommentarer
Hva synes du? Du må bruke ditt eget navn hvis du skal delta i debatten. Hold en saklig og respektfull tone og husk at mange kan lese det du skriver. Brudd på disse reglene kan føre til at du blir utestengt fra forumet.
Facebook-kommentarer:

HA-redaksjonen overvåker denne debatten kontinuerlig mellom kl 08 og 22. På natten er det stengt for kommentering.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.